Tag Archives: game

Marvel Future Fight

Game ni baru main dalam 2 minggu. Dari segi permainan menarik sbb banyak watak dlm komik Marvel dlm game ni. Permainan tidak membosankan lebih2 lagi ada “auto play” dlm perlawanan lagi mudahkan pemain utk bermain lebih seronok.

Loading game.

wpid-screenshot_2015-08-17-15-54-44.jpg

Ada banyak watak, jika dapat kumpul biometric watak marvel akan unlock watak tersebut.

wpid-screenshot_2015-08-17-15-55-25.jpg

wpid-screenshot_2015-08-17-15-57-28.jpg

Bawah ni senarai watak yg ada dlm game.

wpid-screenshot_2015-08-17-15-57-55.jpg

wpid-screenshot_2015-08-17-15-57-58.jpg

wpid-screenshot_2015-08-17-15-58-02.jpg

wpid-screenshot_2015-08-17-15-58-05.jpgTektik lawan jugak disediakan serta tutorial dan manual yg lain.

wpid-screenshot_2015-08-17-15-58-21.jpg

Sape kaki game mmg tak rugi main game ni.. kikiki..

 

Clash Of Clan

Dalam banyak2 game dlm Android ni. Paling popular game perang adalah Clash Of Clan atau COC. Aku dah main game ni ada dlm setahun lebih. Buat masa ni belum lagi keluarkan duit utk beli Gems. Tapi kalau nak senang naik lvl, mmg kena beli gems. Kalau tak jadi mcm camps aku ni..

wpid-screenshot_2014-11-30-12-19-11.jpg

Utk Clan War, banyak Clan yg aku dah join. Mmg clan skrg aku join paling terbaik. Jarang2 kalah dlm War. Untuk bulan ni saja mmg tak pernah kalah War Clan.

wpid-screenshot_2014-11-30-12-21-10.jpg

Ini profiles Clan. Clan dari member Amar dan kawan abg2 dia.

wpid-screenshot_2014-11-30-12-19-53.jpg

Utk War Clan paling penting adalah teamwork. Kalau dalam Clan, Teamwork Ok.. mmg semua lancar.