Smok Pod

Sebelum ini menggunakan vape. Disebabkan flavour tak berapa sesuai dengan tekak, terpaksa berpatah balik dengan merokok. Rokok kretek yang menjadi pilihan dan bersesuaian dengan tekak. Rasa dah 2 bulan merokok semenjak tak gunakan vape. Disebabkan trend sekarang yang menggunakan Pod, aku juga terikut.

Mod vape yang lama dah masuk dalam kotak balik.. hehe
Beli kat kedai Benladin. Harga rm110 termasuk flavour.
Warna memang menarik dan aku memang minat brand Smok sebab design memang smart dan moden.

Ini pun tak tau berapa lama boleh tahan isap ni. Harap-harap teruskan isap pod ni.