Cabaran dari Shinjiru

Minggu ni ada saja aktiviti yang dibuat shinjiru utk staff semua. Setiap staff akan dapat kasut yang dihadiahkan secara surprise walaupun dah tau diorang akan bagi kasut disebabkan manager dan bos dah tanya pasal saiz kasut secara personal. Cuma kita tak tau waktu bila diorang akan bagi.

Cabaran yang aku dapat adalah bottle cap challenge. Tak sangka pula dapat cabaran macam tu. Letih juga mula-mula nak training sepak botol. Dah lama tak bersukan, nak angkat kaki pun payah.

Kad challenge dan kasut
Kasut jenis kain, first time aku pakai kasut macam ni.

Video bottle cap Challenger Aku dah Faiq. Tapi memang kelakar la..