Monthly Archives: September 2014

Tamiya Datang Lagi

wpid-img_20140930_012702.jpg

 

Baru2 ni ada kedai tamiya yang dibuka kat Jln sg. Kapar Indah, Kapar. Berdekatan dengan belakang petronas.

Untuk main track ni kena bayar rm4 untuk satu hari. Jadi lepas bayar rm4, boleh main dari pagi sampai malam.

## Banner kedai ni..

wpid-p_20140929_164109.jpg

 

 

## Track Tamiya

wpid-p_20140929_163543.jpg

 

 

## peace yoo..

wpid-p_20140929_163653.jpg

 

## kereta aku dan anakku

wpid-p_20140929_163353.jpg

 

 

## Masa terpantas untuk kereta aku. Kalau ikut kepantasan untuk Track ni bawah 16saat.

P_20140929_163150

 

 

## lebih 9 bulan tak main tamiya, keadaan  kereta dah kurang mantop. Lebih2 lagi pada bahagian motor dan bateri.

 

 

 

 

 

Roti Bakar di Office

Malam ini nak makan benda yang ringkas-ringkas kat Ofis. Jadi kena rajin-rajinkan diri untuk bakar roti dengan planta dan jem kaya. Seperti biasa ke kedai runcit 7eleven yang berada dibawah ofis saja.

>> Bahan-bahannya seperti dibawah.. Hehe..

wpid-p_20140928_220040.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>> Siap sedia untuk dibakar

wpid-p_20140928_221020.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>> Dan Hasilnya

wpid-p_20140928_222023.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sedia untuk dimakan bersama rakan-rakan di ofis.

Lihat Rumah Anda Dgn Google Maps

Baru-baru ni aku dapat tahu dari rakan ofis, google maps dah mula upload gambar street view dari malaysia. Menarik juga hingga kawasan kampung pun mereka masuk. Dibawah ini antara gambar yang ber ada di kawasan kapar klang dan juga bagan datoh perak.

 

Gambar Umah Mertua Kapar, Klang.

wpid-wp-1411792390235.jpeg

 

Gambar Rumah Kampung Bagan Datoh, Perak.

wpid-wp-1411792410650.jpeg

 

Mungkin teknologi ini dapat dimanfaat jika digunakan cara baik. Tetapi ada keburukkannya jika disalahgunakan. Ia terpulang pada cara individu itu menggunakannya.

« Older Entries